Akademia Nauk Stosowanych w Łomży - strona głównaBiuletyn Informacji Publicznej - strona główna

>> Strona główna > Akty prawne > Zarządzenia Rektora > rok 2020


Zarządzenie Nr 101/20 w sprawie: powołania Wydziałowej Komisji ds. Jakości Kształcenia Wydziału Informatyki i Nauk o Żywności

Na podstawie § 10 ust. 2 i ust. 6 pkt. 14 w zw. § 11 ust. 1 Statutu PWSIiP w Łomży oraz § 7 ust. 1-3 Uchwały Senatu nr 90/2019 z dnia 28.11.2019 r. w sprawie Uczelnianego Systemu Zarządzania Jakością Kształcenia w Państwowej Wyższej Szkole Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży, zarządza się co następuje:

§ 1
W celu realizacji zadań Uczelnianego Systemu Zarządzania Jakością Kształcenia powołuje się Wydziałową Komisję ds. Jakości Kształcenia Wydziału Informatyki i Nauk o Żywności w następującym składzie:

1)   dr inż. Grzegorz Rubin – przewodniczący komisji, Prodziekan,
2)   dr inż. Andrzej Sawicki – Kierownik Zakładu Informatyki,
3)   dr inż. Tomasz Kuźmierowski –Kierownik Zakładu Automatyki i Robotyki,
4) mgr inż. Emilia Szabłowska – nauczyciel akademicki Zakładu Technologii Żywności
i Żywienia Człowieka,
5)   mgr Małgorzata Chojnowska – p.o. Kierownik Dziekanatu,
6)  Paweł Dziemiński -  przedstawiciel studentów wskazany przez Samorząd Studencki PWSIiP
w Łomży.

§ 2
Z dniem podpisania  niniejszego zarządzenia traci moc obowiązywania Zarządzenie Rektora PWSIiP
Nr 130/19 z dnia 19 grudnia 2019 w sprawie: powołania Wydziałowej Komisji ds. Jakości Kształcenia
na Wydziale Informatyki i Nauk o Żywności.

§ 3
Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

Rektor
dr hab. Dariusz Surowik, prof. PWSIiP
 

Załączniki:
  1.   Zarz_Nr_101_20.pdf
Wytworzył:   Rektor

Dokument z dnia:2020-10-01

Opublikował: Sandra  Chrostowska

Publikacja z dnia: 2020-10-15 13:37:13

Wersja dokumentu: 1

Ilość wyświetleń: 386


Projekt: TS 2010

System miniBIP v.0.3