Akademia Nauk Stosowanych w Łomży - strona głównaBiuletyn Informacji Publicznej - strona główna

>> Strona główna > Studia > Programy studiów


Program studiów II stopnia - Technologia Żywności i Żywienie Człowieka (profil praktyczny), obowiązujący od roku akad. 2019/2020

Załączniki:
  1.   PROGRAM STUDIÓW_II ST TZiZCZ_2019-2020.pdf
  2.   Uchwała Nr_23_2021.pdf
  3.   TŻiŻC Program studiów II stopnia 2019_2020 - AKTUALNY.pdf
  4.   Uchwała Nr_50_2021.pdf
  5.   Program studiów II stopień TŻ od 2020_2021_.docx
Wytworzył:   Senat

Dokument z dnia:2021-04-22

Opublikował: Monika  Lisiecka

Publikacja z dnia: 2021-10-08 11:13:22

Wersja dokumentu: 3

Ilość wyświetleń: 383


Projekt: TS 2010

System miniBIP v.0.3